Kuuntele musiikkia iPhonella

On olemassa useita tapoja ladata musiikkia iPhoneen, esimerkiksi iTunesin ja Apple Musicin kautta tai musiikin suoratoistosovelluksella. Apple Music -tilauksen avulla voit ladata kappaleita vain muutamalla napautuksella. Jos tietokoneellasi on musiikkia, voit siirtää sen iPhoneen iTunesin tai Apple Musicin avulla. Joidenkin suoratoistosovellusten, kuten Spotify, avulla voit myös ladata musiikkia offline-kuuntelua varten.

Voit paljon valita verkossa eri musiikin kuuntelu mahdollisuuksia. Spotifyn ja Tidalin kautta voit kuunnella biisejä missä ja milloin tahansa. Mutta jos olet ilman Internet-yhteyttä, et voi suoratoistaa mitään. Onkin hyvä idea ladata musiikkia iPhoneen. Tämä varmistaa, että voit kuunnella kappaleita, ilman internetyhteyttä. Suurin osa suoratoistopalveluista antaa sinun ladata musiikkia, jotta voit kuunnella offline-tilassa. Jos tietokoneellasi on musiikkitiedostoja, voit siirtää ne milloin tahansa.

Tässä on kaksi yleistä tapaa ladata musiikkia iPhoneen:

  1. Musiikin lataaminen iPhoneen Apple Musicista . Jos sinulla on maksettu Apple Music -tilaus, voit ladata kappaleita offline-tilassa toistettavaksi iPhonellasi (vaikka sinulla on pääsy kyseisiin kappaleisiin vain niin kauan kuin olet tilannut Apple Musicin). Muista myös, että musiikin lataamiseksi sinun on oltava yhteydessä Internetiin. Kun tämä musiikki on ladattu, olet valmis siirtymään offline-tilaan.
  2. Musiikin lataaminen iPhoneen tietokoneelta. Jos tietokoneesi kiintolevyllä on musiikkikirjasto, voit kopioida musiikin tietokoneeltasi iPhoneen iTunesilla (Windows) tai Apple Musicilla (Mac). Ennen kuin teet tämän, varmista kuitenkin, että olet katkaissut iCloud-musiikkikirjastosi. Jos et ole, et voi hallita musiikkia manuaalisesti iPhonessa.

Löydät meiltä iPhonetalosta varusteet iPhone musiikinluunteluun!